Facebook
Месалина
Ветроходна яхта под наем - Поморие, Несебър и Созопол

Панорамен Обяд (Яхт пикник)

Програма на мероприятие:

 

                           „Панорамен обяд”

                               (Яхт пикник)

 

 

 

      Екскурзията продължава около 3 часа и представлява разходка с ветроходна яхта в района на Поморие, Несебър (Сл.Бряг) или  Созопол. Като оптималните места за този тип екскурзия са : За Поморие – Разходка до Фарът, спирка за риболов и акостиране пред „Сънсет Ресорт” , За Несебър – разходка около старият Несебър, спирка за риболов и акостиране пред к.к.Елените и за Созопол – Разходка около остров Свети Иван спирка за риболов от едната му страна и акостиране от другата.

 

      На гостите на яхтата се дава информация за географията и историята на нашето черноморие. Показват се основни техники на корабоводене и ветроходство (ако е възможно). На желаещите се предоставя и възможност да управляват яхтата. А на запалените рибари възможност да хванат по някоя рибка от нашето море. ( Моля да бъде отбелязано, че по обяд не е оптималното време за риболов и се прави по-скоро за забавление, реално риба може да се хване  по време на мероприятието „Риболовна утрин”)

 

      По време на пътуването на туристите се предоставя инклузивно : безалкохолно, вино,различни морски деликатеси(скумрия на скара, пържен сафрид(попчета), скариди, миди), плодове и ядки.

 

*Това мероприятие се провежда и в 5 часов вариант като при него крайната дестинация е остров Света Анастасия (с тръгване от Поморие), като има и предвидено време на острова.